SİLİVRİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

SİLİVRİ ŞEHİDİNİ UĞURLADI

Mardin’in Nusaybin ilçesinde hain terör örgütü tarafından düzenlenen saldırıda şehit olan Uzman Çavuş Emre SARITAŞ, Silivri’de 03 Nisan Pazar günü son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş için Ataköy 5. Kısım Camii’nde düzenlenen resmi törene Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz, İstanbul Valisi Vasip Şahin, 1. Ordu Komutanı Orgeneral Ümit Dündar, Hava Harp Okulu Komutanı Tümgeneral Fethi Alpay, askeri erkân, şehidin yakınları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Törende şehidin babası İsmail Sarıtaş, annesi Hatice Sarıtaş, kardeşleri Alaattin ve Eren Sarıtaş Cami avlusunda taziyeleri kabul etti. Şehit Uzman Çavuş Emre Sarıtaş’ın cenaze namazını İstanbul İl Müftüsü Doç. Dr. Rahmi Yaran kıldırdı. Kılınan cenaze namazının ardından şehidin yakınları gözyaşı dökerek tabutu öperken, şehidin meslektaşları arkadaşlarının tabutunun başında dua etti. Sarıtaş’ın cenazesi, askerler tarafından tören mangasıyla top arabasına taşındı.

Silivri şehidini binlerce kişi kişi karşıladı. Baba ocağında okunan Kur'an-ı Kerim ve Silivri Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ'ın yaptığı duanın ardından yeni mezarlıkta ebedi istiratgahına uğurlandı.

Henüz yorum yazılmadı

Sizde yorum yazın...