SİLİVRİ İLÇE MÜFTÜLÜĞÜ

SİLİVRİ MÜFTÜLÜĞÜNDEN "ŞÜHEDANIN İZİNDE HUZURDA NİYAZDAYIZ" PROGRAMI

Çanakkale Zaferi'nin 101. yıl dönümü vesilesi ile 18 Mart 2016 Cuma günü sabah namazından önce İlçemiz Esentepe Camiinde Silivri İlçe Müftülüğümüz tarafından "Şühedanın İzinde Huzurda Niyazdayız" programı düzenlendi.

İlçemiz Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ tarafından günün anlam ve önemine binaen yapmış olduğu sohbetin ardından, Çanakkale şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için duanın yapıldığı programda, İlçemiz İmam-Hatip ve Müezzin-Kayyımları tarafından Kur'an-ı Kerim Tilaveti  ve Mevlit okuduları programa iSilivri halkımız tarafından  yoğun ilgi gösterildi. Programın ardından halkımıza pide ikramı yapıldı.

18 Mart Cuma günü Cuma namazından önce İlçemiz Esentepe Camiinde Yine Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümü vesilesi ile şehitlerimiz ve gazilerimiz için program tertip edildi.

İlçemiz Müftüsü İdris ÇATMAKAŞ tarafından günün anlam ve önemine binaen yapmış olduğu sohbetin ardından, Çanakkale şehitlerimiz ve tüm şehitlerimiz için dua ettiği programa İmam-hatip ve müezzin-kayyımlarımızın Kur'an tilaveti ve okumuş oldukları mevlid-i şerifeilçemiz protokolü ve halkımız yoğun ilgi gösterdi.

Henüz yorum yazılmadı

Sizde yorum yazın...